Τρίτη, 25 Δεκεμβρίου 2012

Christmas.. two years after

Η συζήτηση σήμερα περιστρέφονταν γύρω απ' την αυριανή (σημερινή πλέον) μέρα. Τι είναι αυτό που περιμένουμε στα Χριστούγεννα... Τι περιμέναμε ως παιδιά... Και τι περιμένουμε τώρα...

Αυτή η, άλλοτε, συναρπαστική μέρα. Η, άλλοτε, συναρπαστική εποχή, που δεν θα είχαμε τίποτε να κάνουμε. Τίποτε να νοιαστούμε. Τίποτε να μας βασανίσει. Κι' όμως, γι' αυτή την εποχή πλέον έχω τόσα λίγα να πω. Τόσα λίγα να γράψω. Τόσα λίγα που λυπάμαι να στείλω αυτές τις δύο παραγράφους για ανάρτηση.

Τέλος πάντων... Δύο πράματα θέλω να βάλω ακόμα και να σωπάσω.

Το πρώτο είναι το συμπέρασμα της κουβέντας... Τώρα που έχουμε και πράματα να κάνουμε και πράματα να νοιαστούμε και πράματα να μας βασανίζουν τα Χριστούγεννα είναι μια συνηθισμένη μέρα που απλά τρώμε κρέας όλοι μαζί!

Το δεύτερο είναι το μια παλιά ανάρτηση. http://leukoxarti.blogspot.gr/2010/12/blog-post.html. Και μια  επιβεβαίωσή της, ευτυχώς όχι στο κατά γράμμα, αλλά δυστυχώς στην κατ' έννοια ουσία της.

Αυτά είναι τα υλιστικά μας Χριστούγεννα. Ή καλύτερα, αυτά είναι τα υλιστικά μας Χριστούγεννα, όπως θα τα θέλαμε να ήταν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου